50 tientäyteistä vuotta  - perheyritys juhlisti merkkipäiväänsä reilun tekemisen kulttuurin hengessä  

Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy Pälkäneellä juhlisti puolivuosisataista liiketoimintaansa lauantaina yhdessä henkilöstönsä ja muiden sidosryhmiensä kanssa.  

"Perheyrityksenä vastaamme omalla nimellämme jokaisesta toimeksiannosta. Se on itsessään laatutakuu", kiteyttää yrityksen toimitusjohtaja Virpi Pohjola. Yli 40 ajoneuvoyhdistelmän ja 50 hengen työyhteisö kuljettaa sopimus - ja tilausliikenteessä  rakennuselementtejä, pahvia ja kappaletavaraa ympäri Suomea.

"Yritysten varastot ovat siirtyneet pyörien päälle. Isotkin yritykset luottavat siihen, että tavaraa kuljetetaan sitä tahtia, kun ne tarvitsevat", summaa yrityksen taloushallinnosta ja tietotekniikasta vastaava Terhi Pohjola. 

Jaakko ja Kyllikki Pohjola perustivat yrityksen 1967. Pälkäneläinen kuljetustyritys lähti liikkeelle yhden auton yrityksenä - ja nyt kuljetetaan tavara yli 40 auton kapasiteetilla. Yrityksen perustajat ovat vielä mukana toiminnassa. 

Naisia kuljetusliikkeiden johdossa on jonkin verran - isiltä tyttärille siirtyneitä perheyrityksiä on muutama muukin Suomessa. Ja seuraavakin polvi Pohjolan perheyrityksen puikoissa on naisvaltainen. Jaakon ja Kyllikin lapsenlapset - neljä tyttöä - ovat mukana koulun ja opiskelujen ohessa taloushallinnon toiminnoissa. Virpin ja Terhin sisar - logistiikkainsinöörinä työskentelevä Kirsi Pohjola - on Puolustuvoimien palveluksessa, mutta osallistuu yrityksen hallituksen jäsenenä liiketoiminnan kehittämiseen.

Sisä-Suomen kuljetusyrittäjät ry valitsi Jaakko Pohjola Oy:n alueensa vuoden 2017 kuljetysyritykseksi. Perheyrityksellä on vahva usko tulevaisuuteen: Suomi tarvitsee turvallisia ja laadukkaita kuljetuksia myös seuraavat 50 vuotta. Logistiikkaa tarvitsee tekijänsä.

Lähde: Vastuullisuusuutiset.fi  


Päivitetty/Updated: 20.08.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.