Maksuttomia webinaareja maatilojen tehokkuudesta

Kolme webinaaria esittelee ravinne- ja energiatehokas maatila -hankkeen tuloksia.

Suomen kansallisen biotalousstrategian mukaan Suomi on matkalla kohti vähähiilistä ja resurssitehokasta yhteiskuntaa ja kestävää taloutta. Tämä saavutetaan rakentamalla yhdessä uusia pysyviä käytäntöjä. Koulutuksella on maatalouden ravinne- ja energiatehokkaan tulevaisuuden kehittämisessä suuri rooli. Avainasemassa on opetusmaatilojen toimintojen kehittäminen.  Menetelmiä ravinne- ja energiatehokkaan maatilan rakentamiseksi on kehitetty laajassa oppilaitosten yhteistyöverkostossa.

Ravinne- ja energiatehokas maatila -hankkeen tuloksia esittelemme kolmessa webinaarissa. Näillä osallistumme myös Suomi 100 -tapahtumaan. Webinaarit kokoavat luonnonvara-alan asiantuntijoita luomaan ja jakamaan yhteistä tietämystä. Niiden avulla pääset tutustumaan, missä vaiheessa Suomen maatalous on energia- ja ravinnetehokkuudessa juuri nyt. Webinaarit suuntaavat alan kehitystä, vahvistavat luonnonvara-alan koulutuksen uusien sisältöjen eheyttä ja ammattialan verkostoja. Webinaarit mahdollistavat tasavertaisesti alan yrittäjien ja opiskelijoiden pääsyn uuden tiedon äärelle. Hämeen ammattikorkeakoulu koordinoi hanketta, jossa on mukana useita ammattikorkeakouluja ja ammattiopistoja. Hankkeen rahoittaa Maa- ja metsätalousministeriö.

Webinaarien aikataulu ja ilmoittautuminen löytyvät HAMKin kotisivuilta.

Lähde: HAMKPäivitetty/Updated: 29.11.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.