Digitaalisuus luo uusia mahdollisuuksia luontomatkailuun

Aulangon ulkoilumajalla pidettävässä seminaarissa kerrotaan kehitysideoista, joita digitaalisuus tarjoaa luontomatkailun parissa toimiville.

Luontomatkailu on kasvava trendi niin kotimaassa kuin ulkomailla. Odotettavissa on siis entistä enemmän kansainvälisiä matkailijoita myös Kanta-Hämeeseen. Kuinka tehdään luontoreiteistä saavutettavampia ja kuinka niille luodaan lisää näkyvyyttä? Entä kuinka matkailijoille saadaan yrittäjien ja toimijoiden palvelut ja tuotteet entistä paremmin esille ja näkyviin? 

Hämeen ammattikorkeakoulun DigiTrail ja Lahden ammattikorkeakoulun Mennään metsään -hankkeet tarjoavat yhteistyössä tuhdin annoksen mielenkiintoista kuultavaa ja kehitysideoita omaan toimintaan digitaalisuuteen painottuvassa luontomatkailuseminaarissa Aulangon ulkoilumajalla 30.11. Ilmaisen tapahtuman tarkoituksena ei ole ainoastaan kertoa digitaalisuuden luomista mahdollisuuksista, vaan toimia myös verkostoitumistapaamisena luontomatkailualan toimijoille. 

Tällä kehittämishankkeiden yhteistyöllä saadaan lisättyä vaikuttavuutta, yhdistettyä osaamista ja resursseja sekä säästettyä hankkeiden toimenpiteisiin osallistuvien toimijoiden aikaa. Yhteistyö ja verkostojen rakentaminen myös matkailualan toimijoiden välillä on avain hyviin toimiviin tuloksiin. Näin voidaan alueen luontomatkailijoille, asukkaille ja ulkoilijoille tarjota entistä parempia ja monipuolisempia palveluita ja saada aikaan positiivisia asiakaskokemuksia. Asiakas, joka saa enemmän kuin odotti, on kaikille eduksi! Digitaalisuus on tässä vahva keino saada tekeminen näkyväksi ja saavutettavammaksi.

Lähde: HAMK


Päivitetty/Updated: 29.11.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.